OMFG!!!

JAG BLEV SKOLANS DROTTNING!!!! Ni som känner mig i skolan (alla fem människor) och utanför vet att det var jävligt otippat. Och jag känner det Tobbe sa till mig: Du förtjänar det

Söndagsutflykt

Helgen har varit bra, älskar att köra runt med cabben när solen och värmen är framme. Idag blir de en tur in till Söder för att titta på en utställning, bröllopsfotografier genom tiderna. Älskar allt med historia så idag kommer bli en bra dag. Nu ska det städas så att man ser mattan i rummet.

Pärlor

Pärlor, pärlor, pärlor. Snart ska jag göra armband med mamma och hennes kollegor. Det är alltid så kul att göra egna smycken. Sen blir det väl hem och ta ett varv med cabben. Längtar!!!

Måste bara säga att Sophia skulle gadda sig idag, men det blev inte av eftersom det hade blivit missförstånd någonstans (troligen studion) och det vart alldeles för dyrt just nu. Astråkigt och nu är Sophia asarg, så akta er för henne, hihi. Puss hjärtat!


Det är helt sjukt!!!

Det är näst sista gången jag lämnar skolan nu. Sista gången kommer bli när jag tar studenten. Dvs den 2 juni och nu är jag ledig fram tills dess. I'm so happy! Så nu blir det jobba och tjäna in pengar till sommaren. Sweet!

Torsdag

Sitter i skolan och får panik, typ. Projektarbetet sket sig eftersom en är sjuk (död åt honom) och den andra är bakis. Vilken lyckad dag och jag har inte ens kommit till Värmdö...

SkolaSkolaSkola

Först plugg, med prov sen köpa däck med pappa... Dyrt såhär innan studenten. Men solen skinner och jag får caben tillbaka, förhoppningsvis.

Det är väl dags att börja röra på sig, puss

Balkongen

För någon helg sedan fick jag pryskbryt och bestämmde att det var dags att göra om på balkongen. Iaf en del. Så iväg till Växus och handla blomlåda, kryddväxter och rosa pelargoner.

before



Ful vägglampa och flaggfäste. (De vita skåen ska stå där i brist på plats, köket är kaos)

after



Mycket trevligare!

Nu ska det sovas, eller först läsa lite naturkunskap och fixa till en text.

Puss!

update om Trasan

Körteln måste bort, så operation på måndag. Stackarn. Men nu ska de bli bättre iaf, ska även hämta ut pencillin åt henne så att de läcker.

Hon gillade inte alls veterinären, blir ju kul och se hur de går på måndag...

Stackars Trasan

Det är synd om hunden. Hon har en körtel som svullnade upp för ett par år sedan och det kan vara cancer. Antigen god eller ond. Vi har hoppats på god för då behöver man inte göra nåt men helvetet brakade lös imorse. Den öppnade sig och blödde ner hela hallen. Så jag fick leka hundsjukvårdare och tvätta och lappa ihop de så bra jag kunde. Stackarn fick ha bandage runt rumpan och förstod inget. 

Men vi har tid till veterinären vid 17.15 så då får vi en dom. Håller fingrarna för att det ska gå bra.

Mer uppdate senare, för nu ska det pluggas och tvätta rent Trasans sår. 

Later! 

Jag ska börja

En kille på jobbet sa att man kan börja hårdträningen med 1000 situps i veckan, så om man kör varannan dag runt 250 så kommer kroppen igång. Plus lite ryggövningar så att ryggen hänger med. Nämnde jag att han har sexpack? De har han, oh la la. Så de är den här veckans övningar, sen ökar vi. Låter bra att ha en plan. Puss!

Egen tid idag

Drog en sväng in till stan idag. Jag behövde tänka och då hjälper de alltid att promnera och se på folk. Hursomhelst så satte jag på en bänk i Kungsan och efter en stund ringde klockarna från kyrkan som ligger brevid. Så jag smet in och de var de smartaste jag gjort på hela veckan tror jag. För prästen pratade om fläckar (läs svaga punkter) man har som man gömmer för att man hellre vill visa de fina och underbara egenskaper man har. Och då slog de mig, jag gör nästan alltid så. Säger allt positivt och beter mig efter de jag vill visa. Men allt spricker ju när något händer, ex när man hamnar i en situation som gör att man skrika men man måste lägga band på sig själv för att man just har sagt att man är snäll. Och går med på saker som andra människor vill. Det har jag gjort många gånger den här veckan, gjort saker för att göra andra nöjda och struntat i vad jag velat. Men nu räcker de, jag gör bara det jag vill. Så ni som förväntar något av mig, gå till någon annan. De ställer säkert upp men inte jag.

Kanske ett rörigt inlägg, men jag är så glad över att jag gick in där för där kom mitt svar. Jag vet hur jag ska göra. Fick även ett citat som stämde så bra, men skriver det imorgon.

God natt mina kära älsklingar!

Nu är det bestämt

Efter ett par dåliga beslut så bestämmer jag att jag ska ta de lugnt med alkoholen. Jag är less på det som händer, jag är less på att ångra mig och jag är less på att göra mig själv besviken. Det räcker. Den här helgen har varit kul förutom en stor idiotisk händelse. Som jag inte kommer berätta om men det var dumt gjort. Väldigt dumt gjort. Jag måste bättra mig först, jag måste.

Så vitt månad, here I come...

Dålig uppdatering?

Ja. Ledsen för de, de har varit jobb, skola, kryssning (när åker vi igen?) och jobb. Jag har haft en asbra vecka tills fredag eftermiddag dök upp. Inget händer, och jag vill ut och träffa folk. Och gin och tonic. Men man kan ju inte få allt...

Too tired

Jag är för trööööööööööööööött, tar nog en powernap innan nåt händer. Go´natt!

Kors i taket

Jag är först på jobbet, men de är onödigt för jag har ingen nyckel in. Så jag sitter i bilen och fryser och lyssnar på system. De var länge sen man lyssnade på den skivan. Det är väl dags att ringa gubbarna och se var de håller hus.

yesterday

Tråkigt väder, fikade med Bim, Tim, Elli och Malin, svets, missade mösspåtagning (som sög tydligen) mys hemma hos Bim, och skvaller hemma hos mig. Gårdagens händelser på några rader.

Hursomhelst så satt jag i ungefär två timmar och undrade varför har jag kramp i magen för så fattade jag. Mensvärk, så slängde i mig en (läs tre) värktabletter och sen släppte de värsta. Nu vet jag hur de kommande sex dagarna ser ut, hög på tabletter, pms, och bläää. Härligt, kunde ju inte ha passat in bättre med kryssning och allt.

måndag - jobb
tisdag - jobb, intervju, kryssning
onsdag - kryssning
torsdag - plugg
fredag - fest

dumma mensvärk.


Nä, nu vet jag

Har varit rastlös ett tag nu men så kom jag på vad jag ska göra. Göra klart linneét där ryggen är av spetstyg, eller jag blir nog inte klar ikväll men ska ska göra mitt bästa.

Kom på grejer som jag vill fixa innan helgen
- tvätta kläder (men då måste jag bege mig till willys och köpa de för det är slut här hemma)
- köpa O.C. säsong 1
- köpa nitar för att dekora en grej, men att ta sig till Skärholmen med buss är så tidskrävande...

PUSS!

Mammis flowers

Jag låg och solade på balkongen men jag tröttnade ganska fort så jag lekte fotograf istället



och mamma titta, persiljan lever!


Fin outfit från ICA Maxi? Ja

Lite svårt att tro, men ibland finns det grejer värda att köpa på Maxi. Sommarskor har väl alla köpt därifrån någon gång och nu lyckades jag hittade de, leggings och en skön topp.

 

Skönt att ha på stranden när de är lite blåsigt, 179 :-



Tygskor 99:- (passa på det är 3 för 2) Jag har ju båda paren såklart, plus att jag köpte ett par till mamma!



Leggings 69 :- (om man jag minns rätt) tycker att de här är roligare än vanliga vita, finns även i svarta

ps. Mamma, de är lite synd om dina blommor.


Hahahhaaha eller mer usch

Ligger i sängen och leker lite på ifåånen när jag helt plötsligt får en liten flugga in i näsan. Fy fan vad jag ryckte till och så andades jag ut rätt kraftigt. Och ni vet ju vad de innebär och vara förkyld, fluga och snor flög ut. Flugan fortsatte men snoret lande på läppen. Blä!!!! Så var ju just och tvättade rent ansiktet. Så nu kan man pussa mig igen, hihi

Ska nog

Ska nog ta en tur med cykeln. Visst det kanske inte är sådär suprbra när man är förkyld men har svårt att somna. Somnade tre inatt (!) och imorgon ska jag upp sju så jag har inte lust att vara trött då.

Har ju apmycket att göra...

gaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!

Det kommer ju gå sååå dåligt! Jag pratar självfallet om projektarbetet, vi är tre pers i gruppen och det går i princip bara få fram en sida med material. Och hur jävla bra ser det ut att tre pers bara har fått ihop så lite? Och hoppas på minst VG? DÅLIGT!!!

Vete fan hur jag ska lösa de? Hitta på ett eget arbete och börja om på nytt och lämna imorgon? Göra en redovisning med powerpoint och göra det innan fredag? Varför i helvete ska det innan fredag?! J

o, juste det är ju kryssning nästa vecka så ingen skola överhuvudtaget... Fast fan vad nice det kommer bli! Längtar, (plus jag kommer gå emot strömmen. Jag kommer inte supa mig full, är inte sugen. Det är inte kul längre). Har jag blivit vuxen?!

Fan!


Plugg

Ännu mera plugg. Ska börja på projektarbetet och de ska in nästa vecka(!), wish me luck!

Vad är det för fel på mig?

När man väl har sovmorgon till 9 så vaknar man vid 8, känns ju lagom vettigt... Idag har vi naturkunskap och det måste vara första gången jag vill gå dit, kan de bero på att jag har lämnat in inlämningen en vecka för tidigt? Ja, känner mig asnöjd Och nu går AIKs hejaklack utanför mig, de är en enorm nackdel och bo utanför en skola. Skitungarna låter så mycket. Längtar inte när de plockar fram brädorna, för de låter ännu högre

Aj?

Vem har givit mig detta blåmärke?! Sitter precis där höftbenet sticker ut, nästan. Älskar när man hittar blåmärken och man har inte en jävla aning om var de kom ifrån.

 

Regn?!

The rain is in the air Hela efterniddagen har jag väntat på att regnet skulle komma så att man kan gå ut och gå efteråt. Det är så skönt när det är fuktigt i luften och så är det fräscht. Men först regn sen plugg (ska vissa högen jag har) och sen promenad, längtar!!!

Plugg

Sjuklingen pluggar! Kors i taket, tycker jag. Jag kan ju erkänna att det inte är så jätte kul, men ju fortare man blir av med den ju roligare. Allra mest vill man ju gå ut och njuta av solen, men skolan måste bli klar...

Blääää

Kroppen sa ifrån, så det blev inget jobb idag. Men på måndag så, längtar! Jag har saknat att jobba med gubbarna och göra kroppsarbete. Men nu ska jag dricka lite juicie för att få i mig vitaminer och sen sova lite.

SOOPHIIAA!!!

Våran snygging är på tv just nu (ja, jag är vaken innan sex). Ni som inte fattar, vi har återupptäckt att O.C-Ryan är fan snygg. Därför vill jag köpa säsong 1, hahaha. Fuck säger jag också, istället för att bli bättre har jag feber och har ungefär sovit 3 1/2 timmar inatt. Allt pga att man är förkyld och halsen gör så grymt ont och kroppen känns som bly. Fattar inte vem som gav mig denna sjukdom och de värsta av allt så har jag lock för ena örat sen i lördags kväll. Japp, de är synd om mig. Men jag ska ge jobbet en chans och gå upp nu och se om förkylningen släpper, så Good morning!

Sick

Sjuk, äckligt sjuk. Men hade ett begär som var att köpa säsong 1 av O.C men den fanns inte på mediamarkt eller Maxi. Observera nu att jag åkte buss över hela Botkyrka. Fan att man måste vara så envis ibland. Men jag fynde skor på Maxi, sweet!!! Jag har även gjort halva naturkunskaps inlämningen, är nöjd som fan med tanke på att den ska in nästa onsdag. Nu ska de sovas så att man är pigg till jobbet. God natt, världen!!!

O.C

Who are you? Whoever you want me too be

RSS 2.0