tänk att ha ett efternamn som Carter Cash

Att ha två genialiska musiker som föräldrar. Att få upplev 60-70talet och deras framgångar och kärlek. Att få ärva gener från så två stora människor inom musikvärlden. När jag blir stor ska jag också heta Carter Cash i efternamn.

Älskar


Powerwalk

Nu lite plugg och sedan en powerwalk. Jag är inte alls sugen att röra på mig för att jag har en sådan träningsvärk i benen men jag hoppas på att om jag värmer upp kroppen så släpper den lite.

nästan alla av dagens mål blev av

powerwalk - check
två inlämningar inskickade (skickade bara in en, blev inte nöjd med den andra så ska slippa lite på den imorgon)
the sims - check

powerwalk - check

Powerwalk 1h med 20meter utfall
12x3 situps
30sekx3 plankan
15sekx3 sidoplankan

pizza, chokladboll och läsk

Hur jävla nyttigt är de?! Och inte heller cyklade jag till skolan på grund av förkylningen. Torsdagen var en dålig dag.

Idag hoppas vi på bättre händelser. Som en powerwalk, skicka in minst två inlämningar och the sims som belöning.

Vem vare?!

Som smittade ner mig med förkylningsbaciller? Nu sitter jag här med feber, huvudvärk och halsont. Jag som klär mig varmt och skyddar halsen från kyla. Så det blev ingen powerwalk idag, vilar men har gjort lättare övningar istället för att göra något.

Nu dags att plugga, ett försök till att lämna in en uppgift.

Beach´11

Jag tänkte att nu är det dags att träna till kroppen så att kläderna passar bättre. Så bättre mat, mindre godis för att helt slut och det största av allt. Inget alkohol, möjligtvis vin under majbrasan men that´s it.

Då kan ni ju gissa vad jag gjorde för en timme sen, sprang som en tok till mataffären för godis. Idiot! Men jag köpte i alla fall frukt och sallad till veckan.
Resten av veckan blir det cykel fram och tillbaka till skolan, powerwalk efter skolan och enkla övningar. Och mer sallad och mindre dålig mat. Har på mig ungefär 30dagar till badsäsongen. Bra planerat Ida. High five på det.

Skitstövel

Skitstövel. Det är de enda jag kan säga om er två just nu. De enda. Jag är så blåögd och mer arg på mig än er. Men jag kallar er skitstövel för att jag kan erkänna mina fel och ni står där i hopp att vara helt oskyldiga. Skitstövel.

RSS 2.0