oh honey

Från filmen "Sebbe" som är väldigt dyster och mörk men verkligen sevärd. Älskar låten!!!

i hjärtat

Jag har mer än tusen ord på hjärtat men inte ett enda vill komma ut rätt. Orden krånglar tills sig och ställer sig i fel ordning. Allt är fel.

the good old times

Ny vecka. Nya löften. Jag måste bli bättre på att lita på mig själv och ta hand om mig själv. Inget supande, inga konstiga idéer och inga dåliga personer i min närhet. Bara goda vänner och alkoholfria drinkar. That's it.

I ett par dagar har jag funderat på en film som jag såg ett par år sedan och undrat hur jag ska få tag på den. Nämligen "Into the wild" som är en väldigt bra film, och jag har fina minnen runt filmen och idag så stod filmen på en hylla i mataffären. Tänkte inte ens två gånger på om jag skulle köpa den. Så nu blir det dags för salta pinnar och film. puss.

Jag är inte så stark som jag säger

Jag är inte så stark som jag säger. Jag klarar inte av när Du flöttar, dansar med andra, jag gör inte det. Bjud inte in mig igen och om du gör kommer jag inte tacka ja

Det är semester

Allt kan hända och allt händer. Jag har semester och följer livets fingervisningar. Jag gör allt som de ber mig om och jag är lycklig. Lycklig.

bortbortbort

Bort från Råslätts bränder. Bort från Stockholm. Till Åre. Lite semester med en väldigt tunn plånbok.

Sitter just nu i en bil med 7killar, och jag har olika relationer till alla. Nästan så att jag funderar på att skriva så sant så möjligt om alla deltagare, men med risken för att såra. Men hey, det blir man bättre av. Att höra lite skit och få bättre självförtroende. Eller?! Vet inte vad jag pratar om längre...

my week


RSS 2.0