Fredag

Nu ska man gå ut med hunden och sen se brasa!

Ett gott skratt förlänger livet

I såna fall lever jag lite längre. Igår var det roligt fast de var synd att jag missade Harry's för jag gick även på skivan. Skivan var bra, det var många jag kände och inte ville känna men men. Höjdpunkten var ändå när en tjej inte klarade att ha teqila-race och kräktes istället. Bra där! Det var ungefär där jag bestämde mig att gå och då var klockan innan 00.

Vet du mamma, jag drack inte droppe alkohol ute igår och så var jag hemma innan 1. Duktigt flicka!!!

Bildregn från gårdagen!


            

  

And of we go

Nu ska man på Sophias tårtkalas, sen föra och sen skiva. Kommer bli en asnice kväll, haha! Men jag är så grymt stressad och kan inte riktigt lugna ner mig, och jag vet inte alls varför jag är stessad. Eller kan de bero på att jag glömde ölen hemma?! Hahahaha a, är väl de. Hoppas ni får en underbar kväll som jag!

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

GRAAAAAAATTIIIS SOPHIAAAAAAAAAAAA!!!

Ikväll då jävlar, då jävlar blir det röj! GRATTIS!


Bara jag nu då

Mamma borta, Mira borta, Dolly borta.

Det är bara jag och Trasan. Ganska skönt faktiskt att kunna springa runt här och lufttorka, hahaha.

SkolaSkolaSkola

Upp och hoppa heter det väl? Jag vill bara ligga kvar. Men de finns saker att göra idag, se till att killarna i klassen fixar en sak. Få alla att skriva på ett papper, lycka till med de eftersom vi aldrig har full närvaro i klassen. A juste jag skulle ju gå ut med hunden nu på morgon, bäst att gå upp så att man hinner. Puss!

God Natt!

Kryssning - check
Städat - check
Tjafs med mamma - check
Trött - check

GOD NATT!

Puh

Jag har just dammat av hela lägenheten, duktigt! Imorgon blir det damsugning, och säga ajö till mamma som åker till Finland...

OMG

Min Fård igång! Helt jävla otroligt! Sen är det ju en annan sak att vinterdäcken sitter på och tanken är full med vatten.


Oj

Oj va trött jag är, det var länge sen jag låg i sängen innan 22. Angående mina nagelbehandling så verkar de funka. Jag doppar fingrarna i olivolja och torkar bort de värsta och sen låter de torka. Mina naglar mår redan bättre, undrar bara om de gillar att bli målade på onsdag. Den funderingen tar vi då, hihi. God natt alla söta!!!! ps. Sophia fyller år snart, kom ihåg och gratta henne då. På torsdag.

Underbar måndag

Jätte fint väder idag, så min planerade shoppingdag flyttades förutom att jag lämnade tillbaka ett linne. Så istället för det åkte jag till Mölle med Trasan och tittade på svanar, de är så fina!





Jag var även och fixade mammas däck, jag (idioten) hade glömt att ta med mig navkapslarna när jag bytte till sommardäck och det är såna man måste skruva fast och inte slå. Men de på verkstaden är så snälla mot mig så det gjorde de gratis! De hjälper mig med allt där, som har med bilen att göra såklart! Så stort tack till gubbarna!



Nu ska projekt laga naglarna börja. Mina naglar är torra och skivar sig så all lack lossnar i kanterna inom ett dygn. Jag ska testa och fukta dem med olivolja och få den mjuka och fina innan onsdag. Wish me luck!

En måndag utan jobb

Det är måndag och jag jobbar inte, känns jätte tråkigt. Speciellt när jag inte får lön... Men trots att jag är ledig har jag tusen saker att göra, navkapslarna, Skärholmen, städa, hunden. Jag vill sova!!!

Klantigt

Jag åkte idag och handlade lite kläder i Skärholmen och så skulle jag mötta Mira där, men jag hann klanta mig innan jag ens kom dit.

1. Jag var hungrig (som vanligt) så jag stannade på DT:n för en 10krs hamburgare och när jag skulle betala så märkte jag en sak. VAR FAN LIGGER MITT BANKKORT?!?!? Yepp, jag hade glömt mitt bankkort hemma och fråga mig inte varför jag hade tagit ut det ur plånboken. Så där fick jag panik men som tur hittade jag en 10 i bilen (tack, mamma!) och fan va god hamburgaren var.

2. Miras klantighet men familj som familj. Vi skulle som sagt mötas i Skärholmen för jag kom dit med bil och hon med tuben från jobbet. Men hon var inte där i tid, och hon brukar vara i tid, så jag ringde upp henne och så svarar hon: oj jag åkte förbi Skärholmen och är i Vårberg. Hahaha!

Hon åkte tillbaka en station och så fick hon underkläder och solbrillor från mig. Snäll syster man är ibland!

Jag ska visa vad jag hittade imorgon, är asnöjd!

Puss och godnatt!!


Helg-update

Fredag: Gjorde armband i stan, asnöjd!





Lördag: Sophie fyllde 19, grattis!! Visar en bild där hon inte var fullt så galen på, hehe




Vad är det

Vad är det för fel på mig?! Vem i all världen vaknar sju på en söndagmorgon när man kan sova så länge man vill? Eller nästan, ska skjutsa mor till gymet men ni fattar. Blir ju galen på mitt dygnsrytm, astrött vid halv elva och uppe vid sju. Någon som kan fixa mig sömnpiller?

Jag har nog aldrig

Jag har nog aldrig varit så länge på gymet som jag var idag. Klev in halv 10 och gick ut halv 2. Så jag är extremt utpumpad nu! Både RPM (spinnning typ), bodypump och simning. Men det är nyttigt och bra. Lämnade även en tröja till Sophias mamma, tänkte om du kanske skulle ha den på torsdag.

Nu ska man iväg och shoppa, lönen kom ju igår. Yay!

Puss!


Hahaha

Klant, jag hade visst bokat mig till spinning så det är bara att gå upp och åka, det var ju tur att jag kom på de nu och så bokade jag mig till bodypumpen. Så nu blir det ett stenhårt två timmars pass, yay!!!

Lööööördag

Vem fan vaknar innan kl 8 på en lördag? Jo jag.... Och jag som vill sova, men det är väl bara att gå upp och göra nåt vettigt som att göra klart minst ett plagg. För när jag får idéer så börjar trots att jag inte är klar med den första. Så jag har två klänningar och ett linne som bara väntar på mig. Kom just på att jag ska fålla en klänning också, så godmorgon folket för nu ska jag upp och vara duktigt!

Äntligen fredag

Nu är vårvädret tillbaka, lite synd är det att det kallt. Men så länge solen är framme så är jag nöjd. Man ska väl kliva upp och fixa sig.... Orkar inte. Men måste för jag har svetskurs idag, yay!

HAHAHAHHAHHA

HAHHAHAHHAHAHHA IDIOT!!!

Jag öppnade en garderobsdörr och samtidigt sträcker jag in ena armen för att greppa en sak. Och PANG sa de! Jag slog upp dörren i ansiktet, och överläppen tog smällen, så nu är den hel svullen. HAHAHHAHAHA Hur fan lyckas man?! Vänta, jag lyckas!

HAHHAHAHHAHAHAHHAHA!!!!

taggelitaggtagg

Dagens ord: taggelitaggtagg. Och nu borde vi (Sophia som hitta på) få resten av Sverige att säga detta, hehe. Jag garvade lite smått när jag läste hennes kommentar där hon just skrivit taggelitaggtagg.

Nu ska det iaf målas naglarna och plugga naturkunskap, finns det nåt tråkigare ämne än de?!


Torsdag

Det händer nåt viktigt om en vecka, lilla Sophia blir äntligen stor!!!!! Då ska de firas och äts tårta och röjas, yay. Nu ska man vara effektiv och gå till skolan, sen städa, plugga och sy lite på klänningen.

Jag måste ju även fixa kryssningen, oj oj de blev visst mycket idag

Bläääääää

Är det bara jag som är sjukt trött?! Antagligen.

Och är det bara jag som är sjukt irriterad på vissa människor denna vecka?! Antagligen.

Och är det bara jag som är trött på headern?! Antagligen.

Nä, nu tycker jag att ni ska ha samma problem som mig. Det är ju så tråkigt att lida ensam.

Jag

Jag behöver någon som kan försvara mig... Och kämpa för de som jag inte orkar kämpa för längre...

Funderingar

Funderingar kl 03 på morgonen, är de sådär jätte smart när man ska upp 06? Jadå! Läste just om en man som heter Lampa i efternamn, haha! My name is Lampa, Anders Lampa. Finns det inte några ungar som blev döpta till Balkong och Veranda? Snacka om fantasifullt, vi tar första bästa som vi kommer på, Balkongen och Veranda. Jag kan nog hålla med om att Veranda låter nog fint utomlands men där fattar ju ingen vad det betyder. Nä man kanske ska försöka sig på att sova lite mera. Puss!!!!!!

Nu ska man vara lite nyttig

Efter att allt löst sig så ska jag ut och gå med Mr Vasting!!! Nu är allt bättre.

Upp och hoppa

Jobba, jobba, jobba. Det enda positiva är att jag får pengar, jag har behinneinflammation och så glömde jag gör matlåda till idag. Bra där! Så nu blir de att hitta rester i kylen...

Bodypump

Gick på bodypump idag, asnice (jag vet, man ska vila mellan såna pass men jag körde inte hårt) och se sydde jag på toppen till klänningen så den är nog nästan helt klar imorgon. Sweet! Fan va lätt den modellen är att sy, hehe. Nu ska man sova för att jobba imorgon, lite tråkigt men pengarna behövs... Puss!!!

Jävla

Jävla jävla jävla *******

Ojojoj

Är helt död i armarna efter bodiepumpen, ska lätt gå igen. Men de börjar inte ordentligt förrän vid vecka 21, lite surt. Ska ta en powernap och sy lite på klänningen. Btw, kryssning den 12maj alla ska med, hehe

Träning

Vad är de med mig och sovmorgnar? Jag ska träna bodypump idag vid 11 men jag hade kunnat gå upp först vid 10. Lite surt att vakna nu, men nu får jag ju tid för annat kom jag på, yay! Ska nog kliva upp ur sängen och klippa ut mönster och tyg till klänningen. Fint väder idag, med tanke på igår.

Lång dag

Vakna med halsont, skola, läkaren (Hej, du har benhinneinflammation), skola, köpa presentkort, tappa presentkort, tandläkaren, leta efter presentkort, hemma, sova, äta, spilla potatissallad TVÅ gånger.

HAHHAHHAHHAA jag har verkligen haft en lyckad dag, allt har verkligen gått illa. Nu ska man ta ett glas vin, får väl se hur mycket jag hinner dricka innan jag spiller ut det, hahaha

PUSS!

Oh fuck

Oh fuck oh fuck oh fuck Jag har benhinneinflammation och så har jag tappat ett presentkort på 600spänn. Som jag betalade själv för. Fuck!!!!!

Tröööööööööööött

Blev krogen igår, helt bara så där med Robin och Mange. Massor hände, det får räcka men kul hade jag!



Plugget idag och det gick bra, inga konstigheter där inte. Men sen på hemvägen, då hände de grejer. Jag unnade mig en glass, Daim, och första tuggan gjorde att en bit av choklad överdraget hamnade innanför bh på något höger, så det var ju bara att gräva fram den och slänga. Hahaa samma sak hände 3min senare. Lyckat!
Sen var det en insekt som inte såg utan flög rätt in i käften, skitäckligt! 

Så idag har var grävt innanför bh två gånger och haft en insekt i munnen, hahahaha. Händer ju bara mig. 
Nu ska jag ta en efterlängtad powernap!


Öl

Robin vill inte blogga, men vi dricker öl, sweet!!!

Klänningen

Resultatet:

 

En axelbandslös klänning, en enkel modell. Det är är min testklänningen, hade varken mallar eller planer, jag har gjort eftersom. Och jag gillar modellen men tyget, det finns bättre. Usch om jag ska vara ärlig. Så nästa projekt är att gör en liknande men kanske ska ändra toppen lite och underkjolen. Jag är nöjd över den med tanke på att jag inte har följt några mönster.

Nästa tyg kommer vara asfint, jag lovar!

Köpbegär

Ni vet när man hittar ett plagg som som ser ut att vara jätte fin på galgen, men sen när man provar den så ser det förjävligt ut? Jag råkade ut för det idag på H-M, hittade en söt sommar klänning som såg så fin ut men på mig så vare hmm, ursäkta? Aja, jag fotade den lite snabbt, överdelen bara.



Men så gick jag och kikade på skor, och det skulle jag inte ha gjort. Hittade flera skönheter, men jag fastnade speciellt för ett par vita sandaler, som skulle sitta fint i sommar och på studentflaket. Får väl råna en bank eller nåt, vem är med?



Gissa storleken på sandalerna, hihi. Jeansen och klänningen är mer rosa än orange. Fattar inte varför iphonen färgar dem så...

Nu ska jag sy klart klänningen!!! Och fota resultatet!


Hjälpa mig, snälla?

Kan någon kissa åt mig?! Är så jävla kissnödig

Skoolan

Killarna har en djup diskussion om vahalla raising.... Och spel.

Och jag pratar om herkules, man lär sig verkligen nåt i skolan, hehehe


Frulle

Nu när man vaknade två timmar innan man behövde, börjar 10, så passade jag på att njuta av solen. Gjorde pizza-toast och satt på balkongen och njöt. Sweet!

  

Jag gillar inte vanlig toast, förutom Statoils då, så jag gör med pizza innehåll. Asgott!!!

Nu ska man nog sy lite på klänningen, och sen gå ut med hunden och njuta av vädret.

 

Rubrik rubrik rubrik

Nu vill man ju skippa skolan för att de är så fint väder!

FAAAN

Fan vad lack jag blir!!! Jag tränade spinning ikväll, det var ett stort stort misstag. Ledaren spelade skitmusik, skojar inte. Jag blev så otaggad efter 2 låtar så det var helt jävla meningslöst att jag stressade iväg till Salem för att lyssna på skit. Musiken som man lyssnar på när man tränar gör ju mycket. Jag ska defenitivt aldrig träna med henne igen. Hej, jag är arg! Hahahaha

Klant

Du skulle ju sätta igång tvätten, skrek jag till mig själv nyss. Jag hatar när man glömmer bort saker. Får väl börja sätta post-it lappar på pannan, hehe

Två klantigheter

Två klantigheter

1 innan klockan ens slagit sju så lyckades jag tappa en hörlur i ett vattenglas när jag plockade upp dem. Så nu funkar endast vänster lur, smart där Ida.

2 gjorde ett rejält pappercut på långfingret. Så nu är man omplåstrad med eltejp. Riktigt fint faktiskt, haha!

Och

Och handla mat, tvätta, gå ut med hunden. Vi får väl se om jag hinner med allt, kom just på att jag inte har någon bil idag... Så de kanske inte blir spinning, trååkigt.

Tisdag

Jobba, hem, spinning, söka till högskoler. Längtar mest till spinningen!

Jahapp

Vad har jag gjort nu då?! Jag klev just ur duschen och då såg jag att jag har en 2cm tjock röd-prick rand runt hanleden och så är de svullet. Vad är det som händer med min kropp? Den verkar ju gå mer och mer sönder, jag har för tillfället kramp i underarmen. Tydligen en klämd nerv, inte sådär vidare skönt.... Och så lite prickar som dekoration tydligen. Hoppas ni har det bättre än mig, puss!

Fies skiva

Jag tänkte att jag skulle vara lite duktig och visa bilder från skivan, som jag hade grymt kul på! Det var lätt värt att gå dit trots den tidiga väckningen idag.

Min outfit, jag plockade bort en av pärlbanden i håret, it wax too much. Tack får lånet av linnet, Sophia!








 
 

SOOOOL!!

Nattens klantighet: Trillade i trappan på Oleary´s, på Fies skiva närmare bestämt, så idag är rumpan och ryggen blåslagen. Smart!

Dagens behov: Ta en cider i vårvärmen men TB´s är stängt...

Dagens klantighet: Trillade i en trappa, räckte inte det att jag trillade i en trappa inatt?!

Finfint väder!!!!

Nu kommer ett bildregn på veckan som gått, hihi



   

    

Dagens

Dagens klantighet: Bröt av en sked i två delar. Smart.


Igår

Gårdagens klantighet: Jag fick ett glasflaka uppslagen i ena framtanden så en flisa flög ut. Så nu är den framtanden lite mer vriden och skadad och fy fan va äckligt det känns med tungan. Blää, så nu blir det inge påskmust så att jag inte skadar den mer. Lite ledsen blir man ju...


Påskafton

Min nya drog, I just love it!



Cashewnötter med chili och lime smak!

a juste

Glömde ju säga en sak. Jag är jätte nöjd med väskan. För ärligt talat var jag osäker på om det var en bra köp, med det var det. Yay!



Allt och lite till får plats...  Vi, tjejer som har allt livsnödvändigt i handväskan


Låååååååångfredag

Vaknade vid sju imorse, smart! Så nu är man lagom seg...

Roadtrip till pappa min


Todaaaaay

Skola, Mörby för skriva flakkontrakt, Hm, Zara, Hm, MQ, Twilfit, Gina, Indiska, Hm, glass, ica, hem, kissa

puh, tror jag har glömt bort att andas för att så mycket har hänt...


RSS 2.0