För fan

Nu ska det för fan ske. Jag ''råkade'' köpa en klänning till julfesten men det är precis lite för tajt. Och den större storleken var för stor runt brösten. Tack gud för att min midja växer men inte brösten. Tack.

Så nu är det dags för nyttig mat och träning. Och lite Gossip Girl!

1:a advent

Dagen innan första advent spenderades hos Sandrita och Emily (åh vad jag älskar dessa människor) med lite fest. Och julbak som gick bättre än jag trodde. Så nu är kylen full av kola och ischoklad, nam nam.

Dessa fester och impulsskvaller gör mig så stolt över att ha lämnat Stockholm, just för att det finns inte på världskartan att det ska hända i min förra värld. Allt måste planeras så att det passar alla deltagare. Här skriver man på face sin trappuppgång och när man börjar. Kan garanterat säga att folk dyker upp.
jag trivs, jag älskar, jag blir älskad och Springsteen finns vid min sida.

Ny tag med bättre beslut

Jag var inte den smartaste människan i helgen. Förlåt. Har inte så mycket mer att säga än så.

harry potter

Äntligen, jag ska gå och ha en kväll för mig. Ska gå och se den senaste HP-filmen.

PUSS!

åh neej!

Jag tänkte beställa den sista bussbiljetten från Sthlm hem men nej, då är det tekniska problem på Swedbank. Så glöm de. Du kan ju glömma att du betalar något idag, hånlog skärmen åt mig.

Bara jag som pluggar på köksgolvet?

Ja, kanske. Jag gör mat och passar på att plugga samtidigt men eftersom nätverksladden inte når till bordet får man lägga sig på golvet, hahaha

Kina

Sist jag var i Stockholm var jag och mamma på östasiatiska museumet och tittade på terracota-armen. Jag har alltid velat se den armén men man har inte riktigt råd att åka till Kina bara sådär. Så det är jättebra att soldaterna kommer till Sverige istället. Jag tycker det är så himla coolt att Kinas ledare byggde en hel armé för att ha ett försvar efter döden. Och att det flesta gubbar finns kvar än idag. Fast visst, de har ju legat under jord i ett par hundra år. Så nu kan jag skryta
med de här, haha.
God natt, världen!

min käre far

Eftersom det är fars dag idag och min pappa bor i Arvika blev det lite svårt med en gemensam middag. Men han löste det så smart så. Han skickade mig helt enkelt rikskuponger så att jag kan gå och fira ändå. Haha lite konstigt men nu ska jag ut och äta lite fint och fira fars dag, fast utan pappa.

Ha en bra fars dag!

lördagsmys

Nu är det dags för lite kladdkaka och se filmen Borta med vinden. Åhh vad jag älskar den filmen!

Måste bara säga att jag var i Willys idag och fick en bra idé till mammas julkapp, som innebär en massa pussel och jag älskar ju det. Så nu kliar det i mina fingrar att få börja. Men bor man i en liten stad så är inte Panduro öppen på söndagar och stänger 18 på vardagar så kommer först kunna börja, som tidigast, på tisdag. Men jag vill börja nu!!

fredag

Åh vad sliten man är! Jag och Emily stressade iväg till skolan men när vi väl är där så är lektionen inställd. Det var väldigt irriterande. Men men går man den här linjen så är det vanligt.

Jag ska nog ut ikväll, får se!

åh shiet

Så varför inte. Varför inte vakna upp med huvudvärk när jag ska sitta bänkad framför datorn hela dagen? Jag hatar huvudvärk för det enda som hjälper är att sova bort det. Men i all den här hets så är det bara att glömma och gå runt som en zombie. USCH!

!!!!!

Helvetesjävlafittröv

på med luvan

Har ni sett så fint det är ute? Allt är täckt i snö och det är inte så kallt heller.

God natt!


Argh

Jag får tupjuck. Jag har (återigen) hamnat i en kass grupp för ett gemensamt projekt. Ingen har en egen åsikt förutom en som gillar att styra och ställa och lyssna på sig själv. Argh!!

So long fuckers!!

Jag och min kära mor drar till Finland på mellandagarna. Ska bli så gött! Kryssning till Helsinki, hotell en natt och sen båten hem på nyår. Det kommer bli så mycket lyx, spa-behandlingar, god mat och vara i mitt kära fosterland.

Och håll i er, ni som känner mig. Jag tippar på att vara nykter på världens fylledag. Jag har tröttnat på allt skit som händer mig då så i år tar vi det lugnt...

tvättdag

Åh jävlar var min reaktion imorse. Jag hade bara ett par rena trosor kvar. Så det var bara att skynda sig hem för att få en maskin för att tvätta. Så nu springer jag som en dåre upp och ner för att tvätta mina kläder. Vilken syn haha

Vilken underbar morgon

Solen skinner, de är frost överallt. Det är en dag man borde vara ledig för att vara ute och njuta. Det är så vackert där ute!

Nu håller vi tummarna

Nu håller vi tummarna på att allt går igenom så att det blir ett bra avslut på detta år!

Husmor

Jag är husmor idag. Jag ska baka bröd och göra köttfärslimpa. Åh vad gott! Fast jag har ingen lök hemma, lite synd eftersom det är så gott. Fast jag kan ju i för sig steka lök och ha det som tillbehör, sen när jag varit i mataffären. Japp så gör vi!

mm frukost!

Jag fick sug för gröt igår, så jag gick och köpte havregryn. Vet ni vad jag glömde? Sylt. Så nu blir det gröt a la naturell. Smakar helt okay.

jag har saknat dig min vän


hello fatso

Faan! Det var som jag misstänkte. Alla de muskler som jag byggde på mig i somras är utbyta mot äckligt fett. Faan! Men det enda positiva är att jag har inte gått upp något. Jag har alltid i hela (nåja, en termin så vägde jag mindre) mitt liv vägt under 60kg trots hur mycket jag äter eller byxorna kryper. Så nu ska man bara omvandla tillbaka det mot muskler.

Det ska påbörjas imorgon. En powerwalk innan skolan, en efter skolan med övningar. Sweet!

Så kan de gå

Hahaahaa det är bara jag som lyckas. Glömde skriva in en enhet och missade 8 poäng så fick bara en 4:a istället för 5:a. Vi pratar nu om eltentan. Men men, jag klarar mig. Får helt enkelt göra bättre nästa gång!

hej du underbara liv

Jag gick upp i tid imorse för att jag skulle till ungdomsmottagningen, skulle vara där till 8. Men sen när jag väl sitter där så inser jag att det är fel dag. Jag ska ju dit imorgon. Är man helt dum eller? Skyller helt och hållet på dålig sömn. Men jag fick dock en tid hos läkaren som gav mig mediciner så snart släpper nog allt.

Men han sa: Du har nog alltid varit överkänslig mot djur så din kropp har alltid bekämpat pälsallergin. Och sen när du flyttade så slutade kroppen bekämpa eftersom det fanns ingen allergi. Så nu när du träffar hundar så reagerar du.
Men kul! Hur ska jag få kroppen att jobba igen då?!

bra där

Jag glömde visst mobilladdaren hos mamma. Bra gjort. Så min kära ifåån har väl 20min kvar innan den dör... Det kommer bli kul att leva mobillös i ett par dagar... Så om någon vill mig något, skicka en brevduva!

HM

Skulle passa fint i smyckeslådan

allergiutslag - igen

Vad tycker ni? Fint? Det är mycket mer än sist och de kliar som vanligt. Men nu tar jag tag i det och ska försöka få tag på en akuttid imorgon. Jag har ingen ork att göra nåt men det är ju inte så konstigt eftersom jag sover inget. Sov inatt kanske 3h och sen fick jag 4h efter lunch, så det blir ingen skola de närmaste dagarna. Jag måste må bra, eller få sova en hel natt innan jag försöker. Och det blir ingen städning heller. Är helt slut. Så resväskan står på golvet och tvättpåsen står bredvid. De väntar på att bli tömda. Fräscht.


är alldeles för van

Att känna så här. Jag reagerar inte ens längre. Ni är gjorda av samma skrot och korn.

RSS 2.0