rubrik?

Det blev till att köpa en jättefin jacka (men ack så dyr) idag, och igår köpte jag Reebok easytone (och ack så dyra) men båda köpen är bra köp. Har aldrig i mitt liv ägt en bra vinterjacka med riktigt bra kvalité och riktiga walkingskor har jag alltid velat ha. Så varför inte ta ett par som hjälper till och tränar. Och de funkar.

Richard kom över en stund och lånade skrivaren, så vi passade på att prata lite allmänt skit. De är riktigt trevligt att ha någon från samma ort som mig, och att man känner varandra sen innan. Vi kom överens om att ta en öl ihop. Hahha man dricker bara på högskolan.

Jag är visst vuxen

Jag har betalt räkningar, hyra och köpt fonder. Lagt undan pengar. Nämnde jag att jag storstädade i torsdag?

Imorgon blir det att köpa mat, lite öl och nya fina lakan. Och tvättmedel måste jag komma ihåg. Och tanka bilen.
Kommer visst inte ha så mycket pengar till slutet av månaden...
Nu blir det att hämta tvätt!

Kanske dags att uppdatera lite

Pluggat, gått i skolan, storstädat, inset att jag är pank och kan inte handla mat. Nämnde jag att kylskåpet är tomt? Dock har jag öl... Hjälper mot allt.

Borta bra men hemma bäst

Har tusen saker att flippa ut på men ingen lust att reparera skadan som kommer att ske.

Ni vet när man vill något men så får man det inte?

Jag är i precis den situationen, jag vill att en människa ska vara smart men denne väljer inte att vara de och de gör mig så frusterad. Jag vill bara stå framför denna individ och tipsa hur man gör. Men orken finns inte, utan jag tycker att denne människa borde ha lärt sig nåt eller iaf känna mig. Men önska dig aldrig för mycket för då får du inget!!!!

helvete de funkar

jublade jag med småläningsdialekt. Min skrivare funkar!

And the award goes to

Ja, mig. Jag köpte mig ett office-paket och en skrivare (som jag älskar men har aldrig använt den) men jag kunde inte installera dem eftersom jag inte kunde inte komma ihåg lösenordet till macen. Till själv säkerhetsdelen. Så duktigt idiot. Och installationskivan är ju självklart i Stockholm.
Men mamma skickade ner den med posten och kommer förhoppningsvis imorgon. Jag har ju plugg jag måste skriva ut och så.
Förövrigt är det här en natt då man inte kan sova, alla tankar spinner vidare av sig själva. Börjar att tänka på CP i Södertälje och slutade på Swebus. A ni fattar, inte en enda tanke är vettig.
Så slog på datorn för att slå på Johnny Cash och fixa lite annat.
Men jag vill sova!!

Lite fika

Fika efter svampletning och innan tvätta och städa

Jag har bakat brödet, asgott!

ingen rubrik

I brist på fantasi så skiter vi i rubriken. Idag så har jag gått med cykeln in till stan för att pumpa däcken och cyklade sen hem. Nu dags för mat och sen ut i skogen för att leta svamp. Eller jag måste leta efter skogen först. Hittar inte så bra här än...


Insparksförkyld

Japp, åkte på insparksförkylningen. Dvs att alla som är med på lekar på dagarna (och nätterna) och ölspel blir oftast sjuk lagom då skolan börjar. Så igår var jag helt körd men de vara bara att bita ihop och köra den där jävla redovisningen. Allt som man gör är redovisningar, eller nästan. Allt är tio gånger större än på gymnasiet, kul till en viss del men jobbigt. Nu är förkylningen bättre men vi får se hur de är under dagen. Dags att gå upp och städa, ser för jävligt här. Man är ju aldrig hemma för att kunna hålla ordning här...

RSS 2.0