ahhh

Så mycket viljor och så lite pengar.

ahhh give me a break

Jag som skulle plugga idag och fixa små saker idag. Får ge upp den idén. Har nervryckningar under ögat och jag håller på att bli galen. Halva ansiktet rycker helt ofrivilligt. Sånt skit går ju bara över genom att ta det lugnt och stressa mindre. Så nu ska jag ut till solen och ta en powernap efter det. puss.

Jag vill planera, planera

Jag vill planera in sommaren. Jag vill köpa biljett till Ruisrock, jag vill veta när förfesten till Arvika börjar. Jag vill veta vilka veckor jag har semester. Jag vill planera och jag vill att våren går fort så att sommarn och dess äventyr kan börja. Åhh.

here comes the sun

Tenta, vitmålade naglar, powernap, saknat Honom, planerat nästa veckas plugg, sol, kallt, blå himmel, maroon, kladdkaka, converse, frank. Dagens.

OMG hahahaa

Direkt från P3

Call it a day

Nu stänger jag ihop pluggböckerna för idag för att se "Borta med vinden" och dricka varm saft. Åh vad jag älskar den filmen!!!

Nä om man skulle ta och börja röra på sig

För att äta sen frukost eller skita i den och äta lunch... Får se vad kylskåpet har att bjuda på. Sen glo lite på DH och sen plugga. Oh happy days

hahahahahaha


Arvika för fan!!!

Länge sedan jag var riktigt taggad för att dra på festival. Taggad för musik, öl, lera, tält, bajamajorna och så mycket mer. Fan vad nice det ska bli och så kan det inte bli bättre. Kommer nämligen dra dit med bilen och ställa den hos far min, sweet. Nu ska jag bara hoppas på bra sommarväder.

Happy Valentines Day!

Jag har spenderat dagen med att läsa världens tråkigaste bok till morgondagens tenta. Minns jag något? Nej. Känner på mig att den här tentan kommer gå åt helvete. Lägger nu ner den kampen och hyr en film istället.

Finns det någon värre känsla än att ha panikattack?

Det var så länge sen jag vaknade av en panikattack på grund av dig. Så länge sedan. Det var så länge sedan jag vaknade upp med tårar rinnades längs kinderna och tryck i bröstet. Jag förstår inte varför mitt undermedvetna drömmer om dig och varför jag testas. Men fy, vad det är obehagligt, jag känner mig verkligen liten och obetydlig som ligger och sörjer efter det som hände. Jag fattar inte varför mitt undermedvetna rör om i mitt psyke. Jag förstår inte. Det gör jag inte.

jag är en usel elev i vissa ämnen

Men jag tror jag har fattat det nu, sådär tre år senare. Nu kan jag sätta igång en nedladdning själv. Tack för att du lärde mig. Och kasst av mig att jag lärde mig så dåligt.

Déjà vu

Filmen Into the wild, som jag mindes för ett tag sedan och såg för några dagar sen. Hörde folk prata om filmen i skolan idag. Lite obehagligt när saker upprepar sig. Det var allt jag hade på hjärtat idag.

RSS 2.0