åh vilken röra

Mitt liv är en enda röra. Pappershögar som ligger på golvet, drömmar som tar plats, garderoben är upp och ner. Tror dock jag börjar att diska.

1:a tentan 3:e advent - check

Tentan gick bra, jag blir chockad om jag får underkänt. Ja, det är allt som hänt idag.

If you have to kill me use a tommy-gun baby

än att ge mig feber kvällen innan tentan

run and tell

oh fuck.

run and tell


Hyra

Jag ska hyra film på nätet. Någon som gjort det förut och vet något?

Idag är en sådan dag

Som man hellre sätter på emo-musik och dricker vodka tillsammas med Nattis. Och varför gör jag inte det för? För att min vodka befinner sig i Stockholm och det gör ju även Nattis.

Det enda som jag längtar till just nu är den 17december för då ska jag jobba och jag vill inget hellre. Sortera post och skratta runt och svära över alla brevlådor och kattjävlar som river upp fingrarna. Jag hoppas att Björn har distriktet mittemot så att han kan hålla mitt humör uppe. En jättetrevlig kollega som fortfarande driver med mig genom att skicka ´´räkningar´´och annat.
I miss my work.

kill the bugs

Mjölbaggar. Känn på ordet. Hur känns det? Obehagligt? Äckligt? Antagligen och det är mina rumskamrater. Jag fattar inte varifrån krypen kommer ifrån, jag har ingen mjöl för att de bara lägger ägg där i. Så imorgon kommer anticimex hit för andra gången för att döda jävlarna. Så strax ska jag tömma köket på prylar och slänga alla öppnade förpackningar, vill inte riskera att någon ligger kvar och gömmer sig.

Slår nog på lite MCR och panic at the disco, så att jag tänker på trevliga minnen istället för på kryp.

jul in Råslätt?

Nej, inte direkt. Jag är alldeles för snål för att köpa hit julstakar, åker ju ändå till mamma näste vecka och kommer hem i januari så det känns lite meningslöst.

Men så mysigt var i Strängnäs förra året

good luck with that

Megaförkyld och läsa till tentorna. En bra combo? Nej.

Åh guuud!!!

Måste bara påpeka det här. När det är vinter, höst, tidigt vår då går man inte med hudfärgade strumpbyxor. Det ser rent ut sagt för jävligt ut och man blir lätt sjuk. Man klär sig efter årstiden. Ni som klär er med hudfärgade strumpbyxor blir dömd på ett negativt sätt. Okay, fine att ni ska på en fest men då går man fan med en lång kappa och inte en uber liten skinnjacka. Punkt slut.

Hej och hå, jag är förkyld och pluggar till tentorna och så fick jag lite tuppjuck.

A walk down memory lane

Jag är på jakt efter en fin väska till julfesten som mamma ska skicka ner till mig men lycka till att hon ska hitta den. Och jag vet att jag har fotat väskan så jag har gått igenom bilder på BDB och oj vad länge sen man såg vissa bilder. Jag satt till och med och skrattade åt vissa minnen och undrar var vissa bilder ligger. En del skulle man ju gärna vilja skriva ut och sätta på väggarna. Undra om de ligger på min hårddisk eller hans? Hmm, får leta på min disk först och nöja mig med de jag har och mina minnen.

Bilden på väskan hittade jag inte så det blir en överaskning och se vad mamma skickar.

oh happy day

Är det verkligen fredag? Jag sitter nämligen och pluggar till tentorna och tvättar. Tror bestämt att det är söndag.

RSS 2.0