Det är nog dags

Det är nog dags att gå och lägga sig när man letar efter glas i bestiklådan...

Toppenhumör

Eller inte. Sliten, trött, illamående, huvudvärk och lite hungrig men vågar inte äta för orkar inte kräkas igen. Det är verkligen måndag, allt går dåligt, extremt dåligt. Känner även att bloggen måste fixas men har ingen fungerande dator. It sucks. Hoppas att veckan blir bättre, bodypump-tisdag, kakel-onsdag, grillning-torsdag och förhoppningvis äventyr i helgen. Helst på en annan ort. Måste sluta drömma om en människa, och va är inte bättre än att låta drömmen gå i uppfyllelse och skita i alla normer, regler och rykten?

Soldyrkare?

NEJ! Nej tack till 22plus Ja tack till 15minus Är verkligen total finsk för jag har mått illa utav värmen i säkert 3dagar nu, och nu kommer huvudvärken. Great. Ska nog göra pastasallad för nåt måste jag få i mig. Och inte kräkas upp de förhoppningsvis. Frukosten kom tyvärr upp...

Att vakna upp nu

Med huvudvärk är inte så lyckat... Husomhelst livet har rullat på, Göteborg förra helgen och Säffle denna helg. Pappa ska flytta dit så jag hjälpte till med en del av flytten och när vi kom tillbaka till Sthlm visade han mig stans bästa krog med finfin utsikt. Ska defenitivt gå dit igen. Dags att ignorera huvudvärken och sova, klockan ringer halv sex. Sweet eller inte

Lill-lördag

Det räcker väl som dagens sammanfattning?! Tufft att gå upp till jobbet imorgon, men kan M kan jag,

och tusen år senare

Min student, finns dock inga bilder från slutskivan men de kommer. Lovar.

    



 

Hihi måste nog börja öva på att titta in i kameran!

Sweetie

Sweetie, you had me

Det räcker så

Fullproppade helg, full av lycka och skrik. Det är räcker nog så som sammanfattning.

Idag har varit en fniss dag. Jag har varit som en fjortonåring som inte kunnat sluta garva förran tårarna sprutar så killarna har haft en rolig arbetsdag. Flinat åt mig mer eller mindre. Känner att jag verkligen måste ladda upp bilder och vara mer aktiv. Ska bättra mig, om jag hittar grejer som göra att jag löser allt så är det fixat till imorgon kväll...

Nu ska de tittas på film, har en hel hög att se. Men är tyvärr sugen på att se en krigsfilm men Pianisten är den enda vi har och den såg jag igår... Kanske kan ändra suget, hihi.

Mrs Trötter

Det är tufft att gå från skola till heltidsjobb, speciellt när man börjar 07. Men det är bara bita ihop och tänka på alla roliga stunder som man har haft med gubbarna. Okay, alla är inte gubbar, de flesta är lärlingar och asheta men alla inom el är gubbar och så jag. Men hursomhelst roliga stunder var det. Mr B släpper sin Iphone i kaffekoppen, Mr M drar fel kablar, igen, Mr Ma räknar fel och det blir för korta kablar. När jag borrar sönder fk och allt släckts. Jag älskar mitt jobb, så det blir nog Strängnäs here I come. Finns det inte någon låt som går så fast med Jyväskylää nåting nåting. Äsch, minns nog fel eller nåt... Minnet är kort, puss för nu ska jag sova för att orka morgondagen!

Ahh det var skönt

Tog en powernap innan läggdags, eller gick bara och byte säng. Har nämligen sovit från åtta. Och är inte alls pigg som man brukar bli. Det enda som jag kan boka av är present till Kimpan och tränat. Lite tunt kanske, bara 120 st... Ännu mer att göra imorgon dvs. Note to myself: kom ihåg att ta fram fisk så att man kan göra riktiga fish'n'chips. Så himmla gott! Jobba imorgon, och jag blir så himla trött av att sitta i bilen 20min så funderar lite på att endast ta bilen till Tumba och cykla sista biten. Både träning och frisk luft. Måste ta reda på hur cyklen ser ut först... Dags att sova, puss puss

Minnet är kort

Har bestämt mig för att göra 1000 sit-ups i veckan, så 60 gjorda 920 more to go. Men ska sätta ett del mål på 500 så att de inte känns så tungt. Så imorgon blir det minst 180, 120 på morgonen och resten på kvällen. Sweet!

Fullproppad dag

Två klantigheter har hänt. 1. Borrade av hallbelysning. 2. Mitt parkeringstillstånd flög ut genom rutan som var nere för en gångs skull. Så jag fick stanna bilen och springa som a crazy person mitt ut i vägen för att leta. Hittade den, dock 15m längre ner på vägen. Vi var även och kikade på vårar hem och det river. Bara skalet kvar. Inge kök Inge badrum Inge hall Inge klädkammare. Fan va nice och få allt fräschare! Och så har de brunnit i Storvrets skolan, bra där småglin. Måste bara säga att fan vad jag trivs på gården. Familjer spelar fotboll tillsammans, far- och morföräldrar spelar kort tillsammans. Sånt händer inte i Tumba. Tråkigt. Ska sova nu, somnar nog innan jag ens ladda upp inlägget... Puss lovers!

I Love plackers!

Det finns fan inget bättre på kvällarna än att använda plackers och fräscha upp munnen. Älskart! Johnny Depp, jag är redo för hångel nu!

Mycket att göra

Har mycket att göra denna vecka, med tanke på att jag ska till S-näs på fredag. Kimpan tar ju äntligen studenten!!! Så det ska fixas saker lite överallt. -städa i Flempan -ladda upp studentbilder, både min och Freddes -hämta saker hos Fredde och lämna tillbaka en tröja -träna -göra matlådor -ta bort stygnen på lilla Trasan -ändra headern -fixa present finns det någon som vill hjälpa? nä, trodde väl inte de, puss!

Jag hatar söndagar

Har alltid gjort. Kommer alltid att göra.

Jag vill flytta hem igen

Nyinflyttad. Men det känns som om vi bor på ett vandrarhem. Vi kan inte ändra något, eller ens slå en spik i väggen för att sätta upp en klocka. Tapeterna är skitiga och slitna. Golvet lutar, spisfläkten sönder, allt är ofräscht. Ett stort plus är ändå mitt rum. Strörre rum har jag nog aldrig haft, egen klädkammare som man nästan går vilse i och en dörr ut till balkongen. Mitt rum är bäst men resten är usch. Och ännu en anledning varför jag vill flytta hem är att mitt rum äntligen så bra ut. Speglar och krokar på väggarna, mindre möbler, fina hyllor till böckerna. Min egen väggkonst och foton på väggarna. Jag trivdes för en gångs skull men det varade inte länge. Men dagens dumaste är att jag glömde tandborsten i Tumba och jag vill verkligen borsta tänderna, men får vänta till imorgon...

Det finns nog inge

Det finns nog inget bättre än att se AFV och garva så här tidigt på morgonen.

Student 2010

Nu siktar vi framåt, inga minnen, inga problem, inga människor som kan störa. Nu kan endast resten av året bli bättre. Jönköping, S-näs, han, mina närmaste kompisar, flytta ifrån Botkyrka. Skapa en ny plats för mig, en plats som jag trivs och vill bo på. Men jag måste undra, hur hittade du mig? Tack i alla fall för hjälpen, tack.

RSS 2.0