Träna, söka bostad, planera helgen

Från att ha svagt planerat helgen till en fullproppad är en bra bedrift. Från början var det bara tänkt att ta det lugnt, ta en öl och träna. Nu slänga spis, Jönköping lördag, Strängnäs och träna. Varje dag är fullbokad. Skönt faktiskt, blir lite annat jämfört med jobbet.

Angående det så är reklam dagarna tillbaka. Så måndag och torsdag är det extra post att dela ut. Dubbelt så mycket att bära. Suck!

Men det är bara att ta tag i det och köra! Och akta brevlådorna, hihi.

Puss!

Mrs Trötter

Jag är väldigt trött, har kramp i vaderna efter allt spring i trapporna. Så ikväll blir ingen träning utan en varm dusch och massage. Längtar tills jag orkar röra mig till duschen...

Puss!

Hej hopp

Första dagen på Posten avklarad. Det gick otroligt bra, stressigt och mycket att hålla reda på men trots de så är det kul. Och ja just de. Jag slapp cykla utan får köra elbil i fem veckor. Yay! Men jag hade tänkt att ha de här veckorna och träna, få igång kondisen och gå ner litei vikt. Så istället för att träna under arbetstid får jag göra de efter jobbet. Så igår blev de en cykeltur på 4-5 km och core-övningar. Och de var bara basic för att få rätt hållning men jävlar vilken träningsvärk jag hade idag! Så det räcker med att göra rätt och få övningar så blir det bra. Idag blev de en tur på 8-10 km och styrka. Vi får se hur handikappad jag är imorgon... Nu ska de sovas, puss!

Lite bättre, lite finare

Inte helt nöjd, men defenitivt bättre än tidigare. En del saker är fortfarande röriga och allt ser inte ut som jag vill. Men är man handikappad inom sånt här tar den sin tid eller så ger man upp och låter det vara så...


Dags att duscha och sova. Puss!

Jag har nog lite nomad-gener i mig

Jag är nog som pappa, har svårt att stanna på en plats för länge. Jag har känt så över ett år och nu har tillflykten kommit och jag har tagit chansen. Jag börjar helt enkelt plugga i en annan ort, Jönköping närmare sagt. Jag är så himla imponerad av mig själv med tanke på att jag var så himla skoltrött för tre år sen och nu, bara två månader i gymnasiet ska börja plugga i ytterligare två år till. Jag har haft flyt, gick en bra linje, fick en bra praktikplats som ledde till timanställning, fick ett till sommarjobb (som jag visserligen kommer dö på men men) och nu en flytt. I'm so freakin' happy! Allt har gått bra, visst några dagar går ibland åt helvete men så är de alltid men jag har hittat ett botemedel till dem. Mr M. Ska gå upp och träna lite och fixa bloggen den ser ju förjävlig ut. Puss!

En sån här helveteskväll

Trots att de är fredag och alla är peppade på att gå ut och ha kul så vill jag fly. Bort bort bort. Allra helst till Mr M, men det gick åt helvete... Är jag förvånad?! Nej, inte riktigt, vi pratar om mitt flyt som jag förlorade förra året. Jag vill sätta mig i Fården och trycka på gaspedelen och hamna vid västkusten, men jag är för trött för att köra ända dit, och det tar emot att tanka bilen. Vill för fan bort ett tag och tänka, andas och se soluppgången. Funderar lite på att dra till Brahes hus och se soluppgången men det kommer bli tufft att köra tre timmar när man drar vid 00. Varför i helvete bor jag i Turkiet och bilen står i Tumba? Va?! Blir totalt galen på att min pärla står där borta. oh fuck.

nyköpta underkläder

Köpte nya underkläder! Älskar dem!

"thank you, my dear"

Ta tillbaka till jävla my dear!

RSS 2.0